Blog Briket Kömür Sıkıştırma İşlemi Nasıl Yapılır

Briket Kömür Sıkıştırma İşlemi Nasıl Yapılır

Briket kömür yaygın kullanımı ile ön planda yer alır. Güvenilir bir şekilde yanma sağlayan bu kömür türü kaliteli olması ile de tercih edilmektedir. Yanma hızı oldukça yüksektir. Bundan dolayı güvenilir bir şekilde kullanım sağlanabilir. Briket kömür kullanımı sırasında kırılma kesinlikle yapılmamalıdır. Bu sayede yanma olasılığı daha verimli olacaktır. Yavaş ve içten yanma özelliği bulunur. Buda daha iyi bir ateş oranının çıkmasına yardımcı olacaktır. Sizde bulunduğunuz alan için bu kömür türünü güvenle tercih edebilirsiniz. Ayrıca uzun süreli bir kullanım imkânı da bulunmaktadır. Briket kömürler tutuştuktan sonra dışarıdan herhangi bir rüzgâra gerek kalmadan yanmaya devam eder.

Sıkıştırma İşlemi Nasıl Yapılır

Briket kömür sıkıştırma işlemine başlamadan önce kömür makinaları arasında önce bir elekten geçirilme işlemi yapılır. Daha sonra ortaya çıkan ürün özel bir kalıba alınır. Kalıba döküldükten sonra özel makinede sıkıştırma işlemi yapılır. Bu tarz yapılan bir işlem kesinlikle kömürün yapısına zarar vermez. Daha iyi bir kalıp halinde oluşmasına yardımcı olacaktır. Bu sayede yanma özelliği de daha aktif bir şekilde ortaya çıkar. Sıkıştırma işleminde özel bir basınç uygulanır. Bu basınç sistemi sayesinde gereken görsel şıklık da ortaya en iyi şekilde çıkar. Bu sayede yanma özelliği de daha aktif olacaktır. Sizde güvenle tercih edebilir ve kaliteli sonuç elde edebilirsiniz.

Briket Kömür Nasıl Kullanılır

Briket kömür sıkıştırma işlemi özel makineler yardımı ile yapar. Firmamız bu makinelerin üretimi ve satışı konusunda sektöre yardımcı olmaktadır. Tüm makine sistemi konusunda destek alabilirsiniz. Ekonomik fiyat politikası ile yardımcı olan firmamız ödeme kolaylığı ile sağlanmaktadır. Briket kömür kullanım oranı oldukça yaygındır. Kullanım sırasında kömürleri kesinlikle kırmamız gerekir. Bu sayede daha yanıcı olmasına yardımcı olacaktır. Yanma oranı da oldukça yüksektir. Ayrıca uzun süreli bir yanma özelliği sunar. Dışarıdan herhangi bir rüzgâr istemeden uzun süreli bir kor haline gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu da pişirmenize artı bir değer kazandıracaktır. Sizde bu ürünü tercih ederek verimli bir kullanım sağlayabilirsiniz.